ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВІЙСЬКОВИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ В СИСТЕМІ ЛОГІСТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Шаповалов, Олександр; Дерев’янко, Максим; Волков , Павло; Яковлєв, Олексій (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2024)
У статті оцінено ефективність військових перевезень у системі логістичного забезпечення Національної гвардії України. Досліджено питання стану, проблем та перспектив розвитку військових перевезень, котрі здійснюються за участю автомобільного, залізничного, річкового (морського) видів транспорту. Оцінювати ефективність військових перевезень пропонується за допомогою комплексного показника – узагальненого коефіцієнта ефективності (результативності, оперативності, ресурсозабезпеченості).