ОЦІНЮВАННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ НАВАНТАЖЕНОСТІ АВТОМОБІЛІВ - Mazin, O. S.; Kaydalov, R. О.; Podrihalo, М. А. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті запропоновано метод оцінювання енергетичної навантаженості автомобілів з використанням показника, який являє собою співвідношення максимальної ефективної потужності двигуна до максимальної кінетичної енергії поступального руху машини.