ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ЕКСПЛУАТАЦІЇ СПЕЦІАЛЬНОЇ КОЛІСНОЇ ТЕХНІКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Shasha, І. К.; Temnikov, V. О.; Melnikov, S. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті розглянуто актуальне питання оцінювання ефективності експлуатації спеціальної колісної техніки Національної гвардії України. Наведено класифікацію умов експлуатації та визначено критерії їх оцінювання. Систему машина – водій розглянуто як безперервну детерміновану систему.