УДОСКОНАЛЕННЯ ДІЮЧОЇ СИСТЕМИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕХНІЧНИХ ОБСЛУГОВУВАНЬ ОЗБРОЄННЯ - Muzichuk, V. А.; Safochkina, L. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглядаються можливі варіанти систем технічних обслуговувань озброєння за критеріями коефіцієнта готовності озброєння, середнього часу несправного стану озброєння між черговими технічними обслуговуваннями, кількості справного озброєння напередодні чергового технічного обслуговування і витрати ресурсу під час обслуговування. Проаналізовано всі варіанти та розкрито їх позитивні сторони і недоліки.