АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ В ІНТЕРЕСАХ ПОБУДОВИ АВТОМАТИЗОВАНОЇ СИСТЕМИ ОБЛІКУ МАЙНА ЗВ’ЯЗКУ В ЧАСТИНАХ ТА ПІДРОЗДІЛАХ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Florin, О. P.; Voronin, О. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Проведено аналіз можливостей існуючих автоматизованих систем обліку матеріальних засобів та доцільності їх використання для побудови автоматизованої системи обліку майна зв’язку в частинах і підрозділах Національної гвардії України. Запропоновано підходи до розроблення системи обліку майна зв’язку.