ДОСЛІДЖЕННЯ КРИВОЛІНІЙНИХ ФОРМ ВІРОГІДНОЇ ЗОНИ ПРИДАТНИХ ФРИКЦІЙНИХ З’ЄДНАНЬ - Horbunov, А. P.; Nechyporenko, V. М.; Salo, V. А.; Litovchenko, P. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Запропоновано результати дослідження форми вірогідної зони раціональних проектних рішень при автоматизованому проектуванні з’єднань з натягом по гладкій поверхні. Для аналітичного опису просторової форми вказаної зони ефективно використовується математичний апарат теорії -функцій.