ДОСЛІДЖЕННЯ НЕСУЧОЇ ЗДАТНОСТІ ОБОЛОНКОВИХ КОНСТРУКЦІЙ З ТВІРНИМИ БУДЬ-ЯКОЇ КРИВИЗНИ - Horbunov, A. P.; Rakivnenko, V. P.; Kirichenko, О. М.; Grebenik, L. A. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті розглядається методика оцінювання несучої здатності оболонкових конструкцій з твірною довільної кривизни при складному навантаженні. Пропонується узагальнений підхід до розв՚язування даної задачі для різного типу оболонок.