МЕТОДИКА ОБҐРУНТУВАННЯ СТРУКТУРИ ОБМІННОГО ФОНДУ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ВІЙСЬКОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Florіn, О. P.; Vlasov, К. V.; Arkushenko, P. L. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Запропоновано варіант вирішення задачі визначення оптимальної структури обмінного фонду засобів вимірювальної техніки військового призначення, розкрито способи розрахунків кількості засобів вимірювальної техніки для різних стратегій використання обмінного фонду.