МЕТОДИКА ОЦІНЮВАННЯ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДСИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ МОБІЛЬНИХ РАДІОМЕРЕЖ КЛАСУ MANET - Salnik, S. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Представлено методику оцінювання функціонування підсистеми забезпечення безпеки мобільної радіомережі класу MANET. Розроблення методики ґрунтувалося на рішенні задачі оптимізації критеріїв оцінки ефективності, математичному та економічному оцінюванні. На їх основі отримані аналітичні вирази для оцінювання підсистеми забезпечення безпеки мобільної радіомережі.