ВИЗНАЧЕННЯ НЕОБХІДНОЇ КІЛЬКОСТІ ЗАПАСНИХ АГРЕГАТІВ ДЛЯ РЕМОНТУ ОЗБРОЄННЯ І ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ - Morozov, О. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Представлено алгоритм визначення кількості запасних агрегатів, вузлів і механізмів, необхідних для усунення бойових пошкоджень зразків озброєння та військової техніки в ремонтних органах.