ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ АВТОМОБІЛЯ - Kondratenko, О. P.; Melnikov, S. М.; Orel, О. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Представлені результати огляду і аналізу характеристик та особливостей застосування підвищеної напруги в системі електропостачання автомобіля.