ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНЮВАННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТРІЛЬБИ ПРИ ВИКОНАННІ СПЕЦИФІЧНИХ ЗАВДАНЬ СИЛАМИ БЕЗПЕКИ - Bilenko, О. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Показана обмежена придатність існуючих показників та критеріїв ефективності стрільби для оцінювання ефективності виконання специфічних вогневих завдань силами безпеки. Розроблено новий показник надійності та удосконалений показник оперативності виконання вогневого завдання. Отримані результати можуть бути використані для порівнювального оцінювання характеристик існуючих та формування вимог до перспективних зразків кінетичної зброї для сил безпеки.