МЕТОД СИНТЕЗУ ОПТИМАЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ ПАРАМЕТРІВ І СТРУКТУР НЕЙРОМЕРЕЖЕВОГО КОМПОНЕНТА - Sivak, V. А. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті розкрито сутність методу синтезу оптимального комплексу параметрів і структур нейромережевого компонента та розглянуто його можливе використання як способу підвищення інформативності бортових засобів діагностування транспортних засобів підрозділів та органів охорони державного кордону.