ОБГРУНТУВАННЯ УЗАГАЛЬНЕНОГО ПОКАЗНИКА НАДІЙНОСТІ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ - Kovtun, А. V.; Shabalin, О. Yu.; Shapovalov, О. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто поняття надійності військової техніки. Запропоновано як показник надійності військової техніки використовувати узагальнений комплексний показник надійності.