МЕТОД ОЦІНЮВАННЯ РИЗИКУ ЗА ДАНИМИ НЕЧИСЛОВОЇ ПРИРОДИ - Dubrovina, V. V.; Kozlov, V. Ye.; Kozlov, Yu. V.; Novikova, О. О.; Orel, О. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто підхід до вирішення завдання оцінювання ризику прийняття рішення в умовах невизначеності за даними нечислової природи.