МЕТОД РОЗРАХУНКУ СПРЯМОВАНИХ ХАРАКТЕРИСТИК СФЕРИЧНИХ АНТЕННИХ ГРАТ - Chenykayev, О. V.; Yermakov, H. V.; Maiboroda, I. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті наведено метод розрахунку спрямованих характеристик сферичної антеною решітки. В основу методу покладена можливість фокусування електромагнітного випромінювання при формуванні многочастотного просторово-часового сигналу, для якого отримані основні співвідношення для розрахунку поля в далекій зоні.