АВТОМАТИЗОВАНИЙ РОЗРАХУНОК ХАРАКТЕРИСТИК ПІДВІСКИ АВТОМОБІЛЯ У СЕРЕДОВИЩІ МОДЕЛЮВАННЯ SIMULINK - Sokolovskyi, S. А. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
У статті досліджується вплив параметрів підвіски на коливання автомобіля при русі по дорозі з нерівною поверхнею за допомогою комплексу MATLAB у середовищі моделювання SIMULINK.