РОЗПОДІЛ ПОЛЯ В ОКОЛІ ТОНКОГО МЕТАЛЕВОГО ЦИЛІНДРА ПРИ ЙОГО ОПРОМІНЕННІ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИМИ ХВИЛЯМИ - Yermakov, H. V.; Maiboroda, І. М.; Babenko, V. P. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Представлені результати дослідження невідомого раніше ефекту аномально великого поглинання випромінювання при взаємодії електромагнітної хвилі з дуже тонким металевим циліндром.