ОБГРУНТУВАННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА БОЄГОТОВНОСТІ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ - Kovtun, A. V.; Ivanchenko, А. О.; Tabunenko, V. О. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто поняття “боєготовність військової техніки”. Запропоновано як показник бойової готовності військової техніки використовувати комплексний показник боєготовності.