ПЕРСПЕКТИВНИЙ РОЗВИТОК КОНСТРУКЦІЙ ПІДВІСОК ШАСІ АВТОТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ - Nechiporenko, V. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто основні напрямки розвитку і концептуальні рішення щодо покращення комфортності та забезпечення необхідної керованості і стійкості автотранспортного засобу під час руху шляхом вибору конструктивних елементів шасі з урахуванням принципів уніфікації для різних типів моделей та застосування електронних систем контролю за рівнем активної безпеки.