ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ СТРІЛЕЦЬКОГО ОЗБРОЄННЯ ПРИ ВИКОРИСТАННІ БОЄПРИПАСІВ ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ - Baulin, D. S.; Birukov, І. Y. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто вплив строків зберігання боєприпасів на експлуатаційні характеристики стрілецької зброї. Запропоновано модель експлуатації боєприпасів на різних етапах зберігання та практичні рекомендації щодо подальшого їх використання.