ДОСЛІДЖЕННЯ ПОВЗУЧОСТІ ТА РУЙНУВАННЯ ПЛАСКИХ ДНИЩ ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНИХ ТЕПЛООБМІННИКІВ - Sklepus, О. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Проведено комп’ютерне дослідження пласких сталевих днищ, приварених до оболонкової камери теплообмінника. За розрахунками параметра пошкоджуваності визначено ресурс роботи днищ.