ДО ПИТАННЯ ЩОДО РОЗРАХУНКУ ГЕОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ТРИШКІВНОЇ ПАСОВОЇ ПЕРЕДАЧІ З НАТЯЖНИМ РОЛИКОМ - Litovchenko, P. І. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Наведено комплекс математичних залежностей та алгоритм розрахунку геометричних параметрів типової тришківної пасової передачі з натяжним роликом. Запропоновано комп’ютерну програму для реалізації розробленої методики й алгоритму розрахунку.