ЧИСЕЛЬНЕ ЗНАХОДЖЕННЯ РОЗВ’ЯЗКІВ ДИСПЕРСІЙНОГО РІВНЯННЯ, ЩО ВИНИКАЄ ПРИ РОЗВ’ЯЗАННІ ЗАДАЧ ДИФРАКЦІЇ - Dooshkin, V. D. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Досліджуються властивості комплексних коренів характеристичного рівняння задачі Штурма –Ліувіля, що виникає при розв’язанні задач дифракції Е та Н поляризованих хвиль у випадку врахування поверхневого імпедансу. Отримано оцінки обмеженості уявної частини коренів характеристичного рівняння і показано єдиність коренів на періоді функцій .