ПРОПОЗИЦІЯ ЩОДО ОЗНАЧЕННЯ ФІЗИЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК - Тolkachov, А. М. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто поширені непослідовності у визначенні характеристик фізичних процесів. Пропонується в фізичній термінології більше використовувати інтерпретацію відповідних математичних виразів. Проведено аналіз рівняння коливального руху за допомогою запропонованого підходу.