ОБҐРУНТУВАННЯ РОЗРОБЛЕННЯ МОДЕЛІ ПОРУШНИКА БЕЗПЕКИ ЗВ’ЯЗКУ У РАДІОМЕРЕЖАХ ВНУТРІШНІХ ВІЙСЬК ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ - Iohov, O. Yu.; Horbov, O. M. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Запропоновано обґрунтування моделі порушника безпеки зв’язку у радіомережах внутрішніх військ МВС України.