АНАЛІЗ МОЖЛИВОСТЕЙ ЗНИЩЕННЯ РАДІОКЕРОВАНИХ ВИБУХОВИХ ПРИСТРОЇВ ШЛЯХОМ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО УРАЖЕННЯ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ БАГАТОЧАСТОТНИХ ПРОСТОРОВО-ЧАСОВИХ СИГНАЛІВ - Yermakov, H. V.; Kazimirov, О. О.; Vlasov, K. V.; Irkha, A. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуті можливості застосування багаточастотних просторово-часових сигналів для функціонального ураження приймальних трактів радіокерованих вибухових пристроїв. Наведені чисельні значення часових та енергетичних характеристик послідовностей випромінюваних сигналів, що забезпечують деградацію напівпровідникових елементів у разі внутрішньосмугового впливу.