ОСОБЛИВОСТІ МАНЕВРУВАННЯ ТРАНСПОРТНОГО ЗАСОБУ НА ПРЯМОКУТНИХ ПЕРЕХРЕСТЯХ ДОРІГ РІЗНОЇ КАТЕГОРІЇ З УРАХУВАННЯМ ЗАДНЬОГО ЗВИСУ - Grekov, V. P.; Pyankov, A. A.; Ivanchenko, O. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Пропонуються аналітичний метод визначення діаграми вписуваємості для напівпричепних автопоїздів та математичний апарат, що дозволяє оцінювати маневреність сідельного автопоїзда при поворотах на прямокутних перехрестях доріг різної категорії.