МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ РОЗСІЮВАННЯ ХВИЛЬ НА ІМПЕДАНСНОМУ ЕКРАНІ ЗІ ЩІЛИНАМИ, РОЗТАШОВАНОМУ НА ЕКРАНОВАНОМУ ДІЕЛЕКТРИЧНОМУ ШАРІ - Dushkin, V. D. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Початкова задача розсіювання Н-поляризованої хвилі на імпедансній відбиваючій структурі зведена до системи граничних інтегральних рівнянь першого і другого роду. У виведенні інтегральних рівнянь застосований метод параметричних перетворень інтегральних операторів.