МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ МЕХАТРОННИХ СИСТЕМ ЗА ДОПОМОГОЮ SIMULINK ТА SIMPOWERSYSTEM - Lykhodeev, О. S.; Sydorenko, I. I. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглядається можливість застосування пакетів Simulink та SimPowerSystem для моделювання мехатронних систем при проведенні досліджень та впровадження даних пакетів у навчальний процес.