ОБҐРУНТУВАННЯ ВИМОГ ДО ПАРАМЕТРІВ СИГНАЛІВ ДЛЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО УРАЖЕННЯ ЗАСОБІВ ЗВ’ЯЗКУ - Yermakov, G. V.; Mayboroda, I. M.; Irkha, A. V.; Klishin, V. M. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглянуто можливості застосування багаточастотних просторово-часових і надширокосмугових сигналів наносекундної тривалості для функціонального ураження вхідних трактів приймальних пристроїв засобів зв’язку та систем управління. Обґрунтовано часові та енергетичні параметри ультракоротких сигналів, достатні для функціонального ураження радіокомпонентів.