ПІДВИЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ МАШИН ІНЖЕНЕРНОГО ОЗБРОЄННЯ ШЛЯХОМ ОБРОБЛЕННЯ РОБОЧОЇ РІДИНИ ЕЛЕКТРОСТАТИЧНИМ ПОЛЕМ - Onoprеychuk, D. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Розглядається фізико-математична модель підвищення продуктивності машин інженерного озброєння шляхом оброблення робочої рідини електростатичним полем.