АНАЛІЗ ГІПОТЕЗ І ПРИПУЩЕНЬ У ПРИКЛАДНОМУ МЕТОДІ РОЗРАХУНКУ БАГАТОШАРОВИХ КОНСТРУКЦІЙ - Kirichenko, О. М.; Rakivnenko, V. P.; Grebenik, L. A. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Наведено аргументовані докази придатності запропонованого прикладного метода розрахунку несучої здатності багатошарових конструкцій.