ОЦІНЮВАННЯ ПОКАЗНИКІВ ДИНАМІЧНОСТІ БРОНЕТРАНСПОРТЕРІВ БТР-4Е та БТР-4К З РІЗНИМИ СИЛОВИМИ УСТАНОВКАМИ - Kaydalov, R. O.; Glushchenko, V. V.; Marenko, G. M.; Litvinov, O. V. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2019)
Наведено умови та порядок проведення експериментальних досліджень з визначення показників динамічності бронетранспортерів БТР-4Е та БТР-4К з різними силовими установками. Оцінено показники динамічності бронетранспортерів БТР-4Е та БТР-4К з різними силовими установками. Запропоновано шляхи підвищення показників динамічності броньованих колісних машин.