ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІЧНОЇ МІЦНОСТІ ЦИСТЕРНИ З РІДИНОЮ ПРИ НЕРІВНОМІРНОМУ РУСІ АВТОЗАПРАВНИКА - Shabalin, O. Yu.; Kirichenko, O. M.; Rakivnenko, V. P.; Salo, S. A.; Grebenik, L. A. (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2020)
У статті наведено дослідження щодо підвищення динамічної міцності цистерни з рідиною при нерівномірному русі автозаправника (розгін або гальмування) шляхом розвантаження вузла з’єднання корпусу цистерни з днищем розпірно-стикувальним шпангоутом.