ОЦІНЮВАННЯ ВИМІРЮВАЛЬНИХ СИГНАЛІВ НА ОСНОВІ ТРИКУТНОЇ ЧАС-ІМПУЛЬСНОЇ МОДУЛЯЦІЇ ДЛЯ КОНТРОЛЮ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ЗАСОБІВ ЗВ’ЯЗКУ ТА ПЕРЕДАЧІ ДАНИХ - Іохов, Олександр; Тимченко, Сергій; Малюк, Віктор (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
Запропоновано метод трикутної модуляції даних часових параметрів несучої з подальшою вузькосмуговою фільтрацією вимірювальних сигналів для контролю технічного стану засобів зв’язку та передачі, який забезпечує порівняно з методом бінарної модуляції зменшення коефіцієнта гармонік огинаючої приблизно з такою ж, достатньо малою, похибкою задання коефіцієнта амплітудної модуляції амплітудно-модульованого сигналу.