ПОЛІПШЕННЯ МАНЕВРЕНОСТІ ЧОТИРИВІСНИХ АВТОМОБІЛІВ ЗБІЛЬШЕННЯМ ЧИСЛА СТУПЕНІВ РУХЛИВОСТІ ХОДОВОЇ ЧАСТИНИ - Подригало, Михайло; Побережний, Андрій; Гармаш, В'ячеслав (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
У статті досліджено шляхи підвищення маневреності чотиривісних повнопривідних автомобілів шляхом застосування різних схем керування колесами. Визначено взаємозвʼязок між числом керуючих впливів на повороті в площині дороги чотиривісного повнопривідного автомобіля із двома поворотними платформами та числом ступенів рухливості останнього.