ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ВИКОРИСТАННЯ ПОЛЬОВИХ ХОЛОДИЛЬНИХ ЗАСОБІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ПРОДОВОЛЬЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬК - Альбощій, Олександр; Товма, Лідія; Павлов, Ярослав (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
У статті розроблено основи методики техніко-економічного обґрунтування доцільності створення та використання польових холодильних установок з метою удосконалення продовольчого забезпечення військ (сил), що виконують завдання за призначенням у відриві від пунктів постійної дислокації.