ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНИЙ МЕТОД ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ТЕХНІЧНОЇ РОЗВІДКИ ПІДРОЗДІЛІВ ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Єманов, Владислав; Бєлай, Сергій; Споришев, Костянтин (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
Проведено аналіз існуючих методик оцінювання ефективності функціонування системи технічної розвідки Національної гвардії України. Запропонований інформаційно-аналітичний метод підвищення ефективності технічної розвідки підрозділів технічного забезпечення на основі використання методів технічного зору. Доведено доцільність застосування безпілотних літальних апаратів з метою зменшення часу на пошук пошкодженої автобронетанкової техніки.