ОБҐРУНТУВАННЯ ПОКАЗНИКА ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОВЕДЕННЯ ЗАВАНТАЖУВАЛЬНО-РОЗВАНТАЖУВАЛЬНИХ РОБІТ ПІД ЧАС ЛОГІСТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПІДРОЗДІЛІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ - Зозуля, Артем; Ковтун, Анатолій; Желновач, Олександр; Фролов, Олександр (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
У статті показана необхідність підвищення ефективності використання автомобільної техніки при здійсненні перевезень завдяки забезпеченню швидкого завантаження (розвантаження) машин. Запропоновано як показник оперативності проведення завантажувально-розвантажувальних робіт використовувати показник, що дозволяє оцінити рівень оперативності здійснення перевезень через визначення ймовірності доставки вантажу в заданий час.