ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕМПЕРАТУРНОЇ ПОХИБКИ ДАТЧИКА АКСЕЛЕРОМЕТРА ДЛЯ ВИМІРЮВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ВІДКОЧУВАННЯ СТВОЛА - Крюков, Олександр (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
У статті викладено принципи побудови математичної моделі температурної похибки акселерометра на базі рідинного датчика вимірювання параметрів відкочування стволів. Отримано вирази для кількісного оцінювання складових температурної похибки. Запропоновано конструктивні способи обмеження впливу температурної похибки на основі термостатування і теплоізоляції датчика акселерометра.