ТАКСОНОМІЧНИЙ МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПОРЯДКУ ЕВАКУАЦІЇ ПОШКОДЖЕНИХ У ХОДІ БОЙОВИХ ДІЙ ЗРАЗКІВ ОЗБРОЄННЯ ТА ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ - Споришев, Костянтин; Дем'янишин, Володимир; Яковлев, Олексій (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2022)
Метод таксономії дозволив визначити порядок евакуації пошкоджених у ході бойових дій зразків озброєння та військової техніки з урахуванням ступеня важливості пошкодженої техніки для бойової готовності частини (підрозділу).