МЕТОД СИСТЕМНОГО БАГАТОКРИТЕРІАЛЬНОГО ФОРМУВАННЯ МОДЕРНІЗАЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ ВІЙСЬКОВИХ ТРАНСПОРТНО-СКЛАДСЬКИХ СИСТЕМ - Дудукалов , Юрій; Рибалко, Ірина; Побережний, Андрій; Маренко, Геннадій (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2024)
На основі методології структурно-функціонального моделювання розроблено метод системного формування завдань конструкторсько-технологічної модернізації військових транспортно-складських систем, який для тріади їх основних, управляючих і допоміжних функцій визначає можливі варіанти роботизованого обладнання і комп’ютерного програмного управління. Багатоваріантність і невизначеність прийняття оптимальних проєктних рішень враховується застосуванням математичних методів багатокритеріального аналізу ієрархій. Отримані результати можуть бути використані для підвищення технічного рівня системи забезпечення матеріальними ресурсами Національної гвардії України.