ВДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ ВИЗНАЧЕННЯ ДИНАМІЧНИХ (ТЯГОВИХ) ПОКАЗНИКІВ ВІЙСЬКОВОЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ПІД ЧАС ПРИЙМАЛЬНИХ ВИПРОБУВАНЬ З ВИКОРИСТАННЯМ КОМП’ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ - Літвінов, Олексій; Кудімов, Сергій; Тененьов , Євгеній; Шабатура , Сергій; Мазур, Максим (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2024)
Розроблено методику визначення динамічних (тягових) показників військової автомобільної техніки частин та з’єднань Національної гвардії України під час випробувань. Запропонований метод дозволяє більш якісно проводити приймальні випробування нової та модернізованої автомобільної техніки завдяки визначенню з використанням комп’ютерних програм такого показника, як динамічний фактор.