МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОШКОДЖЕННЯ НАПІВПРОВІДНИКОВИХ СТРУКТУР РАДІОЕЛЕКТРОННОЇ АПАРАТУРИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ - Фик, Олександр; Назаренко, Олег; Смиринська, Наталія; Глущенко, Микола (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2024)
Проведено моделювання процесу пошкодження напівпровідникових структур при проходженні імпульсів струму різної форми. Отримані вирази оцінювання кількості виділеної потужності за певних умов впливу імпульсу струму на складних напівпровідникових структурах телекомунікаційних систем.