ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПОКАЗНИКА ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ВІЙСЬКОВОЇ АВТОМОБІЛЬНОЇ ТЕХНІКИ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ ПРИ ВИКОНАННІ ЗАВДАНЬ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ - Литовченко, Артем; Ковтун , Анатолій; Носаль, Роман; Кудімов, Сергій (Збірник наукових праць Національної академії Національної гвардії України, 2024)
У статті обгрунтовано необхідність розроблення рекомендацій з удосконалення системи організації обліку застосування військової автомобільної техніки у Національній гвардії України. Запропоновано для визначення ефективності застосування військової автомобільної техніки використовувати комплексний показник, який ураховує показники результативності, оперативності та ресурсозабезпеченості здійснення перевезень, та намітити шляхи забезпечення заданого рівня ефективності застосування військової автомобільної техніки Національної гвардії України. Надано пропозиції з удосконалення форми картки обліку роботи машини та зведеної відомості роботи машин.